Konferens, Kickoff & Teambuilding

Finnbo Jakt & Fiske erbjuder fina lokaler för konferens och kickoff samt teambuilding i en naturnära miljö. Allt detta med möjlighet att kombinera naturupplevelser som att testa på jakt eller jakt för proffs, att fiska eller att plocka svamp med mer.

Skapa engagemang och bygg sammanhållning i grupper med kickoff och teambuilding, håll konferenser med kollegorna. Finnbo erbjuder en fantastisk upplevelse att få vistas i naturen med samband till de gamla byggnaderna där känslan av gamla anor finns kvar. Det blir utan tvekan en upplevelse att ta med sig i hjärtat.

Har du unika behov och önskemål?

Vi skräddarsyr er vistelse efter era behov, kombinera konferenser med företaget och professionell jakt eller, om ni inte har jagat förut, prova på! Vi har utrustning och ledsagare som guidar er genom hela jaktupplevelsen.

Vi erbjuder övernattning där eftermiddags- eller morgonjakt erbjuds. De som inte önskar vara med på jakt, kan istället fiska bäckröding alternativt plocka svamp i en annan del av området där jakt inte utövas, för allas trygghet.

För mer information och bokning är du varmt välkommen att kontakta oss.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK