Om Finnbo Jakt & Fiske

Finnbo Jakt & Fiske ligger i närheten av Smedjebacken och ligger strax nordöst om Ludvika i dalarna. Finnbo erbjuder jakt, fiske och konferensmöjligheter till bra priser. Det går att fiska bäckröding i Laxtjärnen eller jaga dovhjort, kronhjort och mufflon. Antingen enskilt eller tillsammans med personal som är med och visar hur det går till.

Det finns också möjligheter till övernattning där eftermiddags- eller morgonjakt erbjuds. Antingen tas övernattning vildmarksmässigt i jaktstuga, alternativt går det att hyra in sig på Finnbo Gårds vandrarhem, Villa Gladtjärn eller Wanbo Herrgård med alla bekvämligheter.

För de som inte önskar vara med på jakt eller vill komplettera jakten med annan aktivitet så finns det bland annat möjligheter att fiska bäckröding och/eller plocka svamp. Möjligheter finns också att skräddarsy er upplevelse efter era önskemål, kombinera till exempel konferens och teambuilding med att prova på jakt. Oavsett vad ni söker är ni varmt välkomna till oss!

För mer information och bokning är du varmt välkommen att kontakta oss.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK